Wat is de ViFit Touch?

De ViFit Touch Activity Tracker is de een van de nieuwste activity trackers binnen de VitaDock®-Familie. Hiermee volgt u eenvoudig uw acitiviteiten gedurende dag en de kwaliteit van uw slaap 's nachts. U bedient de Vifit Touch met één handige Touch-button.

Het mooie aan de ViFit Touch is dat deze zowel oproepen als notificaties door kan geven op het display.

De Tracker toont de volgende gegevens:

- het aantal stappen

- het calorieverbruik

- de afgelegde afstand

- de duur van de activiteit

- het behaalde dagelijkse doel in %