Hier vindt u de meest gestelde vragen (FAQ), video’s en handleidingen
nl
Volgen

Batterijen plaatsen

Zet voordat u het toestel in gebruik neemt de vier meegeleverde batterijen van het type AAA/LR03 in het batterijvak aan de onderzijde van de BU 550. Let er hierbij op dat u de plus- en min-polen in acht neemt zoals aangegeven in het batterijvak. 

Wanneer de batterijen leeg zijn dienen deze te worden vervangen voor hetzelfde type: AAA (LR03) 1,5V.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk