Synchroniseren met de VitaDock+ app

Controleer voordat u gaat meten en synchroniseren eerst goed de tijd en datum op uw BU 550 Klik hier voor meer informatie

1. Open de VitaDock+ App op uw smartphone of tablet en tik op het bluetooth icoon in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer de categorie "Gezondheid | Bloeddruk" en kies voor "Apparaat instellen".
  3. Vervolgens kunt u een bloeddrukmeting starten met de BU 550. Na een succesvolle bloeddrukmeting zal het Bluetooth icoontje in het display van de bloeddrukmonitor knipperen en zal de dataoverdracht beginnen.
  4. Tik op "OK" in de VitaDock+ app. Nu zal de app de data van de BU 550 ontvangen.
  5. Wanneer de Bluetooth overdracht succeslvol is verlopen verschijnt het Bluetooth icoontje en "OK" op uw scherm. Mocht de data niet succesvol zijn overgezet dan verschijnt er "Err" in beeld.